OVER ONS
Onze missie
Wij willen voortdurend groeien en evolueren, zowel in de kwaliteit van onze gerechten als in de ervaring die we bieden. Bij ons geloven we in groei, innovatie en het koesteren van traditie gerechten met een frisse en eigentijdse benadering. Door te streven naar vernieuwing in zowel onze gerechten als onze service, willen we een plek creƫren waar gasten steeds opnieuw verrast en zich welkom voelen.
onze visie
Ons streven is het continu verfijnen van Vlaamse klassiekers met een eigentijdse twist. Een plek waar gasten samenkomen voor verrassende combinaties in een ontspannen, huiselijke sfeer.

DE chef
Al 20 jaar lang loop ik tussen de tafels en keukenapparatuur, waarvan 15 jaar met trots in de zaal en de laatste 5 jaar met liefde in de keuken. 't Ven is niet zomaar een restaurant voor mij; het is mijn thuis, waar ik niet alleen gerechten bereid, maar ook waar vriendschappen bloeien.
Ik vind inspiratie in dromen en reizen, en mijn keuken vertelt Vlaamse gerechten uit mijn jeugd. Als chef zet ik me in voor lokale aankopen en gaan we voor zo weinig mogelijk verspilling.
Thomas Heylen
kom kennis maken met ons team